Nyheter & Händelser

 
2018_PUFF_SQUARE.jpg

12 FEBRUARI
LUNCHPREMIÄR!

Läs mer >>

 
kalender_IG.jpg

25 JANUARI
VINKVÄLL

Vi har rotat djupt i vinkällaren och hittat riktigt häftiga viner. Samtliga kommer att kunna köpas per glas. Sommelier Richard Gabrielsson kommer att stå i baren och guida er genom vinträsket och se till att alla hittar ett vin de gillar. Det kommer självklart att finnas goda alkoholfria alternativ. Kom på AW eller droppa in under kvällen. Restaurangen kommer att vara öppet som vanligt och enklare barmat finns som tilltugg!

DEC 2018 & JAN 2019
ÅRETS SISTA & FÖRSTA

Under resterande decemberdagar håller vi öppet 26-29/12 med en trevlig millumdagsmeny - se menyn här >> och på nyårsafton kan du som beställt middag hämta upp den hos oss mellan kl 14 och 17 - sen slappna av och slippa stressa i köket på årets sista afton! Under januari ska vi uppdatera lokalerna lite och ha en veckas semester, därför är Tuppen stängd mellan den 1:a och 17:e. Vi har helgöppet med vanlig meny fredag-lördag den 18-19/1 och 25-26/1. I februari 2019 kommer vi åter att ha ordinarie öppet och kanske öppet för trevliga luncher - håll utkik!
En god jul och ett gott nytt år från oss på Tuppen!

2018_PUFF_SQUARE.jpg

31 DECEMBER
take away på nyårsafton

Vi tillreder din nyårsmiddag så kan du slappna av på årets sista kväll och mysa med dina gäster och din familj.

Förrätt: Toast Tuppen
Varmrätt: Oxfilé
Dessert: Pannacotta

Trerättersmenyn beställs på telefon 0498-121010 eller via bokning@tuppenskrog.se
Välkommen att boka denna fina meny! Sista dag att boka är den 28/12. Se hela menyn >>

2018_PUFF_SQUARE.jpg

2 DECEMBER
TUPPENS GÅRD ÖPPEN 11-17

På första advent lyser Adelsgatan upp i mörkret då årets julskyltning går av stapeln. Vi öppnar upp med en liten marknad på innergården, där man kan köpa blommor och kransar och goda klappar, värma sig vid en brasa och träffa författaren Ulf Palmenfelt. Han kommer och signerar sin splitter nya bok “Gamla och nya gutasagor“ - specialpris 200 kr. Den som är kall kan köpa en glögg, är du hungrig finns det skinkmacka, hjärtligt välkomna!

 
www_kalender.jpg

5 - 22 DECEMBER
JULBORD PÅ VÅRT SÄTT

Vi dukar upp till julmat och julmys med start onsdagen den 5/12 fram till den 22/12, med olika tider för sittning, även dagtid under helger. Vi fortsätter vårt upplägg med fisk och kallskuret på buffé men det varma serveras på bordet för alla att dela, och ett dessertbord med kaffi på detta! Vi vill undvika svinn och att slänga mat som man får göra med en varm buffé - Läs mer

puff_aw2.jpg

5 & 12 OKTOBER
AFTERWORK MED RAMEN

Fredagen den 5:e oktober börjar vi med FREDAGSGALNING - After Work med god mat och Happy Hour i baren. Vi går ut hårt med vår egen Ramen-soppa inspirerad av Marcs och familjens bästa matminne från Indonesien för typ 100 år sen - kanske maträtten som kickade igång vår köksmästares smaklökar och drömmar?! Välkommen in alla galningar <3

PUFF_FB.jpg

17 SEPTEMBER
EN TRAPPA UPP PÅ TUPPEN!

Det går nu att boka långbord för möten och fest på vår övervåning, en privée för upp till 30 glada personer. Vi servera maten på fat och i byttor - “sharing“ - vilket ger en galet hemtrevlig middag samt håller notan på en resonlig nivå. Välkommen till Tuppens Festvåning!
Läs mer här >>

KORVEN_SMALL.jpg

11 SEPTember
MENYBYTE & LAMMKORV

Den 11/9 öppnar vi med nya rätter på menyn! Våra teman “Sjöen“ - “Kyt“ - “Grönt“ och “Klassiker“ står kvar men byter innehåll. BLand annat så dyker en klassiker från Gula Hönan upp bland varmrätterna - denna galet saftiga lammkorv (kött från Olsvenne Gård, Näs) med len potatispuré, senap och pickade grönsaker från trädgården. Mums!